restaurant Trattoria italliana

Drøm dig tilbage til de toscanske specialiteter på restaurant Trattoria italliana

Hvis du har været i Norditalien og Toscana, kender du også til den udsøgte smag af friske råvarer og italienske mesterværker indenfor mad. Herunder de klassiske retter som antipasto, pasta- og pizzaretter og ikke mindst den verdenskendte dessert tiramizu. Fisk og skaldyr er også et velkendt fænomen indenfor det italienske køkken og man må absolut ikke glemme de italienske vine. Mad traditionerne er noget der får os danskere til at vende tilbage igen og igen.

Bliv afslappet på italiensk maner

Mange mennesker har travlt med en masse ting i hverdagen. Vi er stressede, og vi passer ikke godt nok på os selv. Selvom vi rejser væk, og bliver ladet op, er det ikke altid nok, når niveauet er så tårnhøjt. Der må forkælelse til. Trattoria italiana kan dette ske på – klik her. Du vil automatisk falde mere til gå, med den italienske stemning der er i restauranten. Der er dækket op, som var det i Italien, og så ligger Trattoria italiana i hjertet af Danmarks hovedstad. Du kan sidde ude, på en varm sommerdag, og opleve det pulserende liv, mens du får alvor forkæler smagsløg, gane og din velvære.

God mad er lig med glæde

Det er ikke alle der vil erkende det, men et godt stykke mad gør glad. På restaurant Trattoria italliana, er det ikke en undtagelse, tværtimod. Det italienske køkken, rummer en masse smags og sanse oplevelser i bedste kvalitet, så du kan ikke undgå at blive lidt glad i låget af at spise din mad der. Det er smage, dufte og udseende der ligger noget langt fra det danske køkken, hvilket gør maden til noget af en oplevelse at nyde. Vin skal der til, så tag en ven med, og nyd et godt glas vin sammen.