Gode Skrotpræmier er ikke hvad de har været

Ja, man tror det er løgn – men det var faktisk sætningen jeg blev mødt med hos mange af de skrotfirmaer jeg kontaktede ”Gode Skrotpræmier er ikke hvad de har været”. Det var faktisk ret irriterende når man nu havde bestemt sig for at skrotte sin gamle udpinte Skoda. Men jeg gav imidlertid ikke op – der måtte da bare være et firma som rent faktisk kunne og ville betale en fair skrotningspris for min gamle bil. Så bevæbnet med tålmodighed fortsatte jeg min søgning.

Endelig fandt jeg en ordentlig skrotpris

Min tålmodighed viste sig heldigvis at betale sig – efter en time gav mine anstrengelser endelig frugt. Jeg fik fat i et firma som hedder skrot din gamle bil. Her fik jeg en god snak med ejeren og for at være ærlig var mine forventninger ikke ret høje.

Skrotpræmier kan åbenbart variere meget i forhold til hvor man henvender sig, men man skal imidlertid ikke give op – det er rent faktisk muligt at få penge for sin bil selvom den er moden til skrotning

Nu havde jeg jo næsten vænnet mig til at ingen ville betale for min gamle bil. Ejeren var imidlertid yderst fornuftig og vi enedes om en pris om jeg var godt tilfredsmed. Så nu skal jeg ud og have fundet mig en afløser for den gamle Skoda. Men i det mindste slap jeg for at betale for at komme af med min gamle bil så jeg er en glad mand i dag.