smuk tattoo

Jeg vil gerne have en tatovering – hvad gør jeg?

Der er lidt to forskellige faser inden man får lavet sin tatovering. Nogle ved godt, at de skal have en tatovering det meste af deres ungdom, og de har derfor haft lang tid til at tænke over, hvad det skal være for et motiv. De kan derfor bare gå ind til nærmeste tatovør og bede om at få lavet det, som de inde i deres hoved ser helt klart. Så let er det ikke for andre. Lige pludselig kan det nemlig gå op for en, at tatoveringer kan dekorere ens krop – læs mere her. Men problemet er, at man ikke aner, hvad det skal være. Nogle folk skal have lavet en tatovering, fordi de mener, at de har noget i deres liv som de gerne vil have foreviget. Andre vil have lavet en tatovering, fordi de synes det ser fedt ud, og derfor gerne vil have noget flot på sin krop. Det er dog vigtigt at huske på, at det som er flot for en selv, er måske ikke lige så flot for manden ved siden af. Man skal derfor gøre op med sig selv, og man får en tatovering for sin egen skyl, eller om det er for resten af verdenens skyld. Det bør være for sig selv.
tattoo

Hvor skal den sidde?

Der er overordnet set to ting, som man skal afgøre inden man får en tatovering. Det ene er, hvor den skal sidde. Det er ret væsentligt at finde det rigtige sted, og det kræver faktisk grundige overvejelser. Uanset hvor flot tatoveringer er, så er det vigtigt ikke at få en, der signalerer noget forkert. I nogle situationer er tatoveringer heller ikke helt acceptable, og det er derfor også vigtigt at overveje at sætte den et sted, hvor man kan dække den til, hvis det bliver nødvendigt.
tatoveringer

LÆS  Tatoveringer er kunst på kroppen

Hvad skal det være for et motiv?

Det andet man også skal overveje er, hvilket slags motiv man skal have tatoveret. Skal det være noget som har en personlig betydning for en, eller skal det være noget som man udelukkende får, fordi man synes det er flot og vil komme til at klæde ens krop. Ingen af delene er mere rigtig end den anden, men det er bare vigtigt at vide i hvilken bås man er, så man lettest kan finde det rigtige motiv. Det er nemlig tit her, at folk kommer til at vælge galt.