Man kan ikke sove selvom man er træt

Nogen kan ikke sove efter en uhyggelig serie

Måske kan man ikke sove bagefter, hvis serien været alt for spændende eller uhyggelig, det kommer helt an på, hvor påvirkelig man er. Vælg så hellere en der fænger, men alligevel er til at slippe bagefter. Komedier eller kærlighed er lettere at forlade end gysere og zombier. Det er ikke godt for nogen, at ligge vågen hele natten og tænke på ubehagelige ting. Heldigvis findes der i dag så mange forskellige serier og de er nemme at få fat på. Der er mange timers god underholdning i et box sæt, men langt det nemmeste er dog at streame. På den måde bliver det også let, at følge flere serier sideløbende og alt efter dagens humør.
Kan Ikke Sove

Man kan ikke sove længe til hverdag

Når man først er blevet bidt af en rigtig god serie og er begyndt at sluge den ene afsnit efter det andet, så kan gælder det om at huske, man kan ikke sove længe til hverdag. Der må og skal slukkes på et tidspunkt, så man kan komme i køjen og blive udhvilet til næste dag.

Man kan ikke sove tidligt, selvom man er helt udkørt efter alle dagens mange gøremål. Det er bedst at holde sig vågen og ikke gå alt for tidligt til køjs, så man ender med at vågne midt om natten og være frisk. Hvis man finder en god serie, kan man sagtens slå sine aftener ihjel på en afslappende måde. Find en der er spændende,men ikke alt for uhyggelig, hvis du har problemer med lidt sarte nerver. Det er rigtig smart enten at købe en box med dvd´er eller at streame, så får man rigtig mange timers god underholdning for få penge.