Style butler og fritid

Alle kender tendensen til, at man med alderen benytter sin fritid mere og mere stringent. Når arbejde, familie og motion pludselig fylder mere end 24 timer i døgnet, må man virkelig gøre noget ekstra ud af de få frie timer, man har at gøre godt med. Om man så vælger at gå på cafe med veninderne, eller tage en cykeltur med sine børn, så må man ikke glemme, at man også der udstråler det overskud, eller mangel på samme, som man har i sin hverdag. Man kan også benytte den ekstra fritid til at udtrykke sig selv gennem sit tøj. Style butler kan her være behjælpelig med at guide dig igennem junglen af tilbud og faren for tøj af dårlig kvalitet, som lurer på nettet.

Style butler på cykelturen

Skal du på en længere cykeltur med familien, måske til havnen for at købe is eller ud på landet og besøge bedsteforældrene, så kan style butler finde det perfekte tøj til lejligheden. Man kan forestille sig et par fine cowboyshorts i lyst denim, som komplimenteres af en sød løs skjorte, der giver tilpas mængde luft og åndbarhed til turen. På den måde har man en klimatisk fordel, og undgår ubehag. For at pifte udseendet lidt op, kan man til den hvide skjorte tilføre en fin rød vest, der giver dig mulighed for at vise lidt figur på cykelturen. Et par solbriller er værd at have med på en solskinsdag, og disse kan man også finde på style butler.

Cafetøj findes hos style butler

Når du skal mødes med veninderne, vil du gerne fremstå i dit bedste format. Style butler har et bredt udvalg af de nyeste tendenser, og disse kan du med fordel iklæde dig, når du er på cafe. Der er alt fra klassiske nederdele til flotte tunikaer på style butler, og du er garanteret et kompliment fra dine veninder, hvis du også sørger for fint tilbehør.

LÆS  Få stilen ind i dit hjem med Design Møbler